Kontaktujte mě s jakýmkoliv dotazem nebo ohledně objednání mých služeb. Můžete mi zavolat, napsat e-mail nebo využít kontaktní formulář. Na zprávy z něj reaguji do 48 hodin.

Kontaktní informace

sarka.bezvodova@seznam.cz

 +420 776 775 352

Lékařský dům - Sokolská 31

120 26 Praha 2

IČO: 70072396

Č.Ú.: 1157591173/0800

Moje ordinace

1/1

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Ochrana osobních údajů

Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.

 

1. Šárka Bezvodová, Horáčkova 1217/25, Praha 4 - Krč, 140 00, Identifikační číslo: 70072396, zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefon

  • text zprávy

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Šárkovu Bezvodovou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Lenkou Klatovskou, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Šárkou Bezvodovou, tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například WIX - systém na tvorbu webových stránek (EU VAT ID - EU442008451)

4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz můžete na sarka.bezvodova@seznam.cz nebo na telefonním čísle 776 775 352.

Děkuji!

Šárka Bezvodová